Forbrugslån

Forbrugslån har eksisteret i mange år, og i dag har rigtig mange mennesker optaget et lån til forbrug.

Hvis man skal etablere sig i en ny bolig eller har behov for nye forbrugsgoder, kan man vælge at optage et forbrugslån relativt hurtigt.

 

Hvad kan du gøre når du skal låne penge?

Såfremt du har brug for et forbrugslån er der flere steder, hvor du kan få overblik over hvad du har af lånemuligheder og hvor du kan finde et lån billigt. Der er er prissammenligningstjenesten mybanker.dk,  hvor du i ro og mag kan sidde og sammenligne de forskellige tilbud på forbrugslån fra forskellige banker i ro og mag.

Du kan også gøre det mere traditionelle, og forhandle direkte med en bank. En generel tommelfingerregel når du skal have et møde med en bankrådgiver er, at du typisk vil kunne kunne forhandle et lån på plads med en lavere rente, hvis du har dine forskellige bank aktiviteter i den samme bank, og det vil sige lønkonto, mastercard, realkredit, boliglån, billån eller lignende. Hos nogle af de største banker som Danskebank.dk, Nordea.dk eller Jyskebank.dk kan du med lidt held forhandle et forbrugslån med gode priser og lav rente, fordi disse banker har så mange forskellige aktiviteter så det som de mister i indtjening på en type lån kan de hente ind igen på andre typer af lån.

Generelt er der også den tommelfingerregel at det er meget svært at få et forbrugslån hvis du er registreret i RKI, fordi banken så vurderer at de ikke har så stor sikkerhed med dit forbrugslån.

LÅNEBELØB DKK

INFORMATION

0 - 6.000
6.000 - 25.000
Mere end 25.000